Ismét Stuttgartba látogattak a Pannon Gazdasági Hálózat képviselői, valamint a szervezet által kiválasztott magyar kis- és középvállalatok üzletemberei.

2019. október 8-án egy közel 20 fős delegációt fogadott dr. Bencsik Dávid stuttgarti külgazdasági attasé. A programban részt vevő üzletemberek együtt tekintették meg a Messe Stuttgarton rendezett nemzetközi szerszám- és szerszámgépipari MOTEK-kiállítást. A vásár után Bencsik Dávid külgazdasági attasé tájékoztatást adott a németországi gazdaság aktuális folyamatairól, kihívásairól és a magyar kkv-k potenciális lehetőségeiről a német piacon. A program a Daimler és az  ElringKlinger gyárak meglátogatásával végződött.

A HGC Akadémia nem első ízben járt Baden-Württembergben. Az Akadémia tagjai és az általuk kiválasztott magyar vállalatok képviselői legutóbb 2018. szeptember 18. és 21. között tettek látogatást a tartományi fővárosba, de képviselőik 2019. március 18. és 19. között az UpgradeSME-Interreg Europe uniós program keretében a „KKV-k nemzetköziesítése a digitalizáció korszakában” című konferencián is jelen voltak.