A 2022. szeptember 30-án Stuttgartban megrendezésre kerülő Start-Up BW-Summit társeseményeként Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa szakmai rendezvényt szervez Fintech témakörében. 

Baden-Württemberg tartomány Gazdasági, Munkaügyi és Turisztikai Minisztériumával, valamint a JMarek-Consult vezetési tanácsadó céggel szoros együttműködésben létrehozott rendezvényünkkel két ökoszisztémát kívánunk összekapcsolni annak érdekében, hogy szinergiákat teremtsünk a jövőre tekintettel, emellett pedig hozzájáruljunk a fintech ökoszisztémák innovatív tevékenységéhez. Az eseményre az intézmények képviselői mellett bankok, biztosítótársaságok, kockázati tőkebefektetők és technológiai cégek szakértőit várjuk.

A szakmai program keretein belül keynote és pitch formában mutatkoznak be baden-württembergi és magyar fintech és insurtech cégek. A rendezvény fő témáit a blokkchain, a venture capital és a nemzetközivé válás adják. A résztvevőknek az eseményen, illetve az azt követő networking programon számos lehetősége nyílik tapasztalatcserére, illetve kapcsolatépítésre.

Időpont: 2022. szeptember 30. 13:00 órától

Helyszín: Messe Stuttgart (ICS, C7 terem)

A részletes programot, valamint a regisztrációhoz szükséges linket az alábbi honlapon találják:  

https://fintechdayhungary.rsvpify.com

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!