Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa képviseletében Dr. Izsák András főkonzul és Komma Krisztián külgazdasági attasé 2020. október 22-én látogatást tett a pforzheimi Provertha vállalatnál és megbeszélést folytatott a DUG Pforzheim Enzkreis e.V. (Német-Magyar Társaság) képviselőivel.

 

 A képen Komma Krisztián külgazdaság attasé, Bettinger-Bognár Dóra, a pforzheimi Német-Magyar Társaság elnöke, Dr. Izsák András főkonzul, a DUG alelnöke Katalin Stieß, valamint az alapító tag Szalay Antal és felesége

A már jelenleg is több magyarországi telephellyel rendelkező és összesen 850 magyarországi alkalmazottat foglalkoztató Provertha Connectors, Cables & Solutions vállalattal folytatott megbeszélésen a résztvevők több jövőbeni magyarországi befektetésről tárgyaltak.

A főkonzul és a külgazdasági attasé ezt követően találkozott a magyar-német kétoldalú kapcsolatokért már több mint 20 éve elkötelezetten és folyamatosan magas színvonalon tevékenykedő helyi Deutsch-Ungarische Gesellschaft (Német-Magyar Társaság – DUG) elnökével, Bettinger-Bognár Dórával, valamint a DUG alelnökével, Katalin Stieß-szel, illetve alapító tagjaival, a vendéglátó Szalay Antallal és feleségével.