Hírek

Járási szinten is fontos a szoros együttműködés elmélyítése Magyarország és Baden-Württemberg között

Látogatás Bad Mergentheimben – Eredményes megbeszélés Christoph Schauder járási tanácsossal és Prof. Dr. Wolfgang Reinharttal, a tartományi parlament alelnökével.
Tovább

Bemutatkozó látogatás a CDU tartományi parlamenti frakcióvezetőjénél

Izsák András főkonzul 2021. november 17-én megbeszélést folytatott Manuel Hagellel, a baden-württembergi CDU nemrég kinevezett frakcióvezetőjével. A találkozót a jó hangulat mellett az őszinte és nyílt párbeszéd jellemezte, amelynek fókuszában a magyar-baden-württembergi kapcsolatok áttekintése és az együttműködés fejlesztésének lehetőségei álltak.
Tovább

Nagyszabású Duna-régiós fenntarthatósági konferencia és termékbemutató

A Stuttgarti Magyar Főkonzulátus a baden-württembergi Gazdasági, Munkaügyi és Idegenforgalmi Minisztérium felelős részlegével együttműködésben 2021. november 16-án nagyszabású Duna-régiós fenntarthatósági konferenciát és termékbemutatóval kísért pop-up vásárt szervezett a stuttgarti „Gazdaság Házában” (Haus der Wirtschaft).
Tovább

A Semmelweis Egyetem Pető András Karának képzési felhívása

Tájékoztató a Semmelweis Egyetem Pető András Kara által angol nyelven meghirdetett konduktor alapszakos képzésről
Tovább

11.16.: Fenntartható értékteremtés a Duna régióban

Párbeszéd és innovatív tudáscsere a fenntarthatóság iránt elkötelezett intézményekkel és vállalatokkal 2021. november 16-án Stuttgartban a Haus der Wirtschaft épületében.
Tovább