Izsák András főkonzul Baden-Württemberg tartomány államminiszterénél, a kormány politikai koordinációért felelős tagjánál, a Magyar–Baden-Württembergi Vegyes Bizottság társelnökénél, Theresa Schopper államminiszter asszonynál tett a járványügyi helyzet miatt online bemutatkozó „látogatást”. A pozitív hangulatú konstruktív megbeszélés középpontjában a magyar–baden-württembergi kétoldalú kapcsolatok álltak.

Kiemelt szerepet kapott a tárgyaláson a gazdasági együttműködés, tekintettel arra, hogy Magyarország Baden-Württemberggel folytatott élénk külkereskedelme elérte a 10,8 milliárd eurós forgalmat, és ezzel a kereskedelmi partnerországok listáján a negyedik helyre került. A tartomány a külföldi befektetők rangsorában is az előkelő negyedik helyen szerepel az eddig hazánkba érkező 4,5 milliárd eurós befektetéssel. 

A megbeszélés további hangsúlyos pontja volt a mindkét fél által sikeresnek tartott, összekovácsoló elemként is működő, a kétoldalú kapcsolatokban meghatározó jelentőséggel bíró Magyar–Baden-Württembergi Vegyes Bizottság, amely 2021-ben ünnepli megalakulásának 30 éves évfordulóját.