A videókonferencia résztvevői beszélgetés közben

Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa képviseletében Dr. Izsák András főkonzul és Komma Krisztián külgazdasági attasé 2020. december 9-én videómegbeszélés formájában egyeztetett a DialogUngarn három alapítójával és ügyvezető tagjával, Dr. Marie-Theres Thiell-lel, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnökhelyettesével, Maren Schoeninggel, a Deutsch-Ungarisches Jugendwerk e.V. elnökével, valamint Dr. Arne Goberttel, a Deutscher Wirtschaftsclub Ungarn elnökével az együttműködés lehetőségeiről.

A DialogUngarn kezdeményezés célja egy olyan közös kétoldalú platform létrehozása, amely a magyar-német gazdasági kapcsolatok sikeres előmozdítását szolgálja különböző rendezvényeken és programokon keresztül. A megbeszélés során ennek jegyében a Főkonzulátus és a DialogUngarn kezdeményezés közötti együttműködés lehetséges témáit és formáit járták körül a résztvevők.

Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa üdvözölte a DialogUngarn létrejöttét, és megerősítette, hogy számíthatnak rá partnerként az együttműködést illetően. 

Sok sikert kívánunk a DialogUngarn 2020. december 14-ére meghirdetett bemutatkozó rendezvényéhez!