Hírek

2021. május 13-tól módosultak a beutazási szabályok

Baden-Württemberg 2021. május 13-án hatályon kívül helyezte a beutazásra vonatkozó tartományi rendelkezését, ettől a naptól kezdve a szövetségi rendelkezések léptek hatályba.
Tovább

A hidrogéntechnológia perspektívái – meghívó

A DialogUngarn Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusával közösen, valamint a Nemzeti Hidrogéntechnológiai Platform és a H2BW-Platform szíves támogatásával bemutatja a hidrogéntechnológia perspektíváit Magyarország és Baden-Württemberg szemszögéből.
Tovább

Munkaszüneti napok májusban és júniusban

2021. május 13. és 2021. június 3. Németországban munkaszüneti nap. Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusának ügyfélszolgálata a fent említett napokon zárva tart.
Tovább

A Digitális Jólét Program Németország legnagyobb oktatási szakvásárán

A Stuttgarti Főkonzulátus kezdeményezésére és együttműködésével a Digitális Jólét Program május 10. és 12. között önálló virtuális standon mutatkozik be Európa vezető oktatási szakvásárán, a Didacta 2021-en a Stuttgarti Vásárban.
Tovább

Magyar startupok a Didacta Digital 2021-en

A Stuttgarti Vásárban Európa vezető oktatási szakvásárán, a didactán 2021. május 10. és 12. között hat kiváló oktatástechnológiai startup is bemutatkozik a Digitális Jólét Program virtuális standjánál.
Tovább