Hírek

Interjú: A Magyar–Baden-Württembergi Vegyes Bizottság 30 éve

Az MR4 interjúja Dr. Izsák Andrással, Magyarország stuttgarti főkonzuljával a Vegyes Bizottságon belüli együttműködés múltjáról, jelenéről, jövőjéről és a magyarországi németek szerepéről Baden-Württemberg és Magyarország kapcsolatrendszerében.
Tovább

Bemutatkozó látogatáson a Bundestag-képviselője

Dr. Izsák András Magyarország stuttgarti főkonzulja 2021. december 21-én bemutatkozó látogatás keretében fogadta Maximilian Mörseburgot (CDU), Stuttgart II. számú szövetségi választókerületének új szövetségi parlamenti képviselőjét.
Tovább

Hivatalos látogatás Stuttgart főpolgármesterénél

2021. december 14-én dr. Izsák András stuttgarti magyar főkonzul bemutatkozó látogatást tett Stuttgart főpolgármesterénél, Frank Noppernél. A bemutatkozó látogatás jó alkalom volt arra, hogy közösen tekintsék át a kétoldalú kapcsolatokat és az együttműködési lehetőségeket, különös tekintettel a sport és a kultúra területére.
Tovább

Magas kitüntetésben részesült Gémes Katalin

A baden-württembergi magyarság összefogása és támogatása érdekében a cserkészet terén, valamint a protestáns gyülekezetben több évtizeden keresztül végzett értékes és példamutató munkája elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetésben részesült Gémes Istvánné, szül. Réz Katalin.
Tovább