Hírek

Balog Zoltán püspök levele a német evangélikus egyház vezetőinek

Balog Zoltán püspök úr a Magyar Református Egyház nevében szolidaritásáról biztosította az árvízkatasztrófa-sújtotta közösségeket.
Tovább

Teqball-hétvége Pforzheimban, Stuttgartban és Tübingenben

2021. július 23-án hivatásos magyar sportolók részvételével Pforzheimben is bemutatkozik az új magyar trendsport. A bemutatót követően minden érdeklődő próbára teheti tudását és elsajátíthatja a teqball alapjait.
Tovább

V4: 30 éve Európában – pódiumbeszélgetés

Magyarország V4-es soros elnöksége alkalmából izgalmas és őszinte pódiumbeszélgetésre került sor a Konrad-Adenauer-Alapítvánnyal együttműködésben Stuttgartban.
Tovább

Nagy sikerű koncert és adománygyűjtés Kernenben

A stuttgarti Magyar Kulturális Intézet szervezésében Kernen városában adott koncertet a Balázs Elemér Group. A jegyértékesítésből származó bevételt a Kernen-Dombóvári Testvérvárosi Szövetség a Rajna-vidék-pfalzi és észak-Rajna-vesztfáliai árvízkatasztrófa áldozatainak ajánlotta fel.
Tovább

Felavatták az eWayBW kísérleti pályát

2021. június 28-án felavatták a klímabarát közúti áruszállítás fejlesztéséért létrehozott eWayBW kísérleti útszakaszt, amelyen világszerte egyedülálló módon végzik el a nehéz haszongépjárművek alternatív hajtási megoldásainak vizsgálatát. A pálya avatásán részt vett dr. Izsák András stuttgarti magyar főkonzul.
Tovább