Hírek

Magyarországon tartják az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust

2021. szeptember 5. és 12. között kerül sor a katolikus hívők világtalálkozójára, a budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK2020). A Kongresszuson a tervek szerint Ferenc pápa is részt számos más külföldi egyházi vezetővel együtt.
Tovább

Védettségi igazolvány külföldön beoltott magyar állampolgárok számára

Ha egy magyar állampolgár uniós, OECD-országban, NATO-tagországban, Oroszországban vagy Kínában kapott oltást, jogosult lesz a védettségi igazolványra, amelyet a külföldi igazolások bemutatásával a magyarországi kormányhivataloknál kell igényelnie.
Tovább

2021. május 13-tól módosultak a beutazási szabályok

Baden-Württemberg 2021. május 13-án hatályon kívül helyezte a beutazásra vonatkozó tartományi rendelkezését, ettől a naptól kezdve a szövetségi rendelkezések léptek hatályba.
Tovább

A hidrogéntechnológia perspektívái – meghívó

A DialogUngarn Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusával közösen, valamint a Nemzeti Hidrogéntechnológiai Platform és a H2BW-Platform szíves támogatásával bemutatja a hidrogéntechnológia perspektíváit Magyarország és Baden-Württemberg szemszögéből.
Tovább

Munkaszüneti napok májusban és júniusban

2021. május 13. és 2021. június 3. Németországban munkaszüneti nap. Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusának ügyfélszolgálata a fent említett napokon zárva tart.
Tovább