Hírek

Egyeztetés Guido Wolf miniszterrel

Dr. Izsák András főkonzul viszontlátogatást tett Dr. Guido Wolfnál, Baden-Württemberg tartomány igazság- és Európa-ügyi miniszterénél 2021. május 5-én. Az őszinte és nyílt párbeszéd jellemezte találkozó fókuszában a magyar-baden-württembergi kapcsolatok főbb pontjai álltak.
Tovább

Enyhülnek a Magyarországról Németországba történő beutazás feltételei

A fertőzöttségi adatok javulására tekintettel a RKI 2021. május 07-én Magyarország teljes területét magas fertőzöttségű területről ismét „rizikóterületté” (Risikogebiet) minősítette. A döntés a beutazási szabályok enyhítését jelenti.
Tovább

Interjú Dr. Izsák András főkonzullal és Komma Krisztián külgazdasági attaséval

Az IHK Region Stuttgart, kereskedelmi- és iparkamara interjút készített Dr. Izsák András, főkonzullal és Komma Krisztián, külgazdasági attaséval a kamara kéthavonta megjelenő magazinjának május-júniusi számához.
Tovább

Védettségi igazolvány és utazási szabályok

A 203/2021. (IV. 29.) kormányrendelet értelmében a Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekre nem vonatkozik a karanténkötelezettség a Magyarországra történő belépéskor.
Tovább

Egyeztetés a mobilitás jövőjéről Tübingenben

Dr. Izsák András, Magyarország stuttgarti főkonzulja jó hangulatú és inspiráló megbeszélést folytatott a mobilitás jövőjéről Klaus Tappeserrel, a járási hivatal elnökével és Marcel Zembrottal a Baden-Württembergi Mobilitási Központ vezetőjével.
Tovább