Hírek

Bemutatkozó látogatás az Alfred Kärcher vállalatnál

Hartmut Jenner, ügyvezető igazgató, valamint Johannes M. Kärcher, tulajdonos és felügyelőbizottsági tag meghívására 2023. július 3-án látogatást tett Dr. Izsák András, főkonzul és Komma Krisztián, külgazdasági attasé az Alfred Kärcher SE & Co. KG-nál.
Tovább

Baden-Württembergben tárgyalt Csák János miniszter

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter vezetésével kétnapos KFI tárgyalás-sorozatra került sor Baden-Württembergben (BW) élvonalbeli németországi kutatóhelyek intézmény-és kutatásvezetőivel.
Tovább

Bad-Friedrichshall: Felavatták az "Emlékezés útját"

A Kochendorf koncentrációs tábor kényszermunkásaira emlékeztek 2023.május 6-án Bad-Friedrichshallban, ahol a Klein Miklós Alapítvány feltáró munkája nyomán felavatták az "Emlékezés útja" elnevezésű történelmi tanösvényt. A Stuttgarti Főkonzulátus a koncentrációs tábor temetőjében helyezte el a megemlékezés virágait.
Tovább

Audi Development Camp: Győr 2023. július 2-29.

A győri Széchenyi István Egyetem hívja és várja informatikai, elektronikai, mechatronikai és járműmérnök hallgatók jelentkezését 4-6 hetes ipari gyakorlatra.
Tovább

Pályázat: A Magyar Diplomáciai Akadémia diplomataképző programjára

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább