Hírek

Bemutatkozó látogatáson a Bundestag-képviselője

Dr. Izsák András Magyarország stuttgarti főkonzulja 2021. december 21-én bemutatkozó látogatás keretében fogadta Maximilian Mörseburgot (CDU), Stuttgart II. számú szövetségi választókerületének új szövetségi parlamenti képviselőjét.
Tovább

Hivatalos látogatás Stuttgart főpolgármesterénél

2021. december 14-én dr. Izsák András stuttgarti magyar főkonzul bemutatkozó látogatást tett Stuttgart főpolgármesterénél, Frank Noppernél. A bemutatkozó látogatás jó alkalom volt arra, hogy közösen tekintsék át a kétoldalú kapcsolatokat és az együttműködési lehetőségeket, különös tekintettel a sport és a kultúra területére.
Tovább

Magas kitüntetésben részesült Gémes Katalin

A baden-württembergi magyarság összefogása és támogatása érdekében a cserkészet terén, valamint a protestáns gyülekezetben több évtizeden keresztül végzett értékes és példamutató munkája elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetésben részesült Gémes Istvánné, szül. Réz Katalin.
Tovább

Dr. Izsák András főkonzul bemutatkozó látogatást tett Rajna-vidék-Pfalz tartományban

Nyílt és baráti hangulatú beszélgetés keretében találkozott Heike Raab, Rajna-vidék Pfalz Európa- és médiaügyekért felelős államtitkára és dr. Izsák András stuttgarti magyar főkonzul a mainzi Miniszterelnöki Hivatalban.
Tovább