Hírek

Miniszteri videokonferencia német gazdasági szereplőkkel

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter videókonferencia keretében tájékoztatta a német közép- és nagyvállalatokat a kormány járványügyi gazdasági intézkedéseiről.
Tovább

Szigorúbb karanténrendelet lép életbe 2020. 11. 08-tól

Tisztelt Ügyfeleink!

2020. november 8-tól szigorúbb karanténrendelkezések lépnek életbe Németországban. Az alábbiakban összefoglaltuk Baden-Württemberg módosított karanténrendeletének főbb elemeit.
Tovább

Köszöntő a Stuttgarti Zsidó Kulturális Hetekhez

A Stuttgarti Magyar Kulturális Intézet immár negyedik alkalommal vehet részt a Stuttgarti Zsidó Kulturális Hetek című rendezvénysorozaton. Idei meglepetése egy magyar Klezz-Jazz-formáció, a NIGUN együttes koncertje, amelyet a koronajárvány miatt online tesz közzé.
Tovább

November: A Magyar Tudomány Hónapja

November 3. a Magyar Tudomány Ünnepe. A tudományos gondolkodás, az új kutatási és innovációs eredmények megismertetésének legnagyobb hazai fóruma idén a virtuális térbe költözik. Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa és a Stuttgarti Magyar Kulturális Intézet három kezdeményezéssel, illetve programmal kapcsolódik a tudomány hónapja alkalmából szervezett rendezvényekhez.
Tovább

Információk az ügyfélszolgálat működésével kapcsolatban

Az ügyfélforgalom gyors és gördülékeny lebonyolítása, a saját és mások egészségének megőrzése érdekében kérjük Ügyfeleinket, hogy az ügyintézéssel kapcsolatban fokozottan ügyeljenek az alábbi kérésekre.
Tovább