Hírek

Bemutatkozó látogatás Theresa Schopper államminiszter asszonynál

Izsák András főkonzul Theresa Schoppernél, Baden-Württemberg államminiszterénél tett a járványügyi helyzet miatt online bemutatkozó „látogatást”. A pozitív hangulatú konstruktív megbeszélés középpontjában a magyar–baden-württembergi kétoldalú kapcsolatok álltak.
Tovább

Új járványügyi intézkedések december 12-től

2020. december 12-étől kijárási korlátozások, december 16-tól még szigorúbb intézkedések lépnek életbe Baden-Württemberben. Átfogó ismertető az új intézkedésekről.
Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusának személyes ügyfélszolgálata az ünnepekre tekintettel 2020. december 19. és 2021. január 6. között zárva tart. Telefonon és e-mailben a fenti időszakra eső munkanapokon továbbra is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
Tovább

Németországi magyarok is gyűjtenek a MikulásGyárnak

A Rádió Helló közreműködésével németországi magyarok is gyűjtenek a MikulásGyárnak. Az adományokat Baden-Württembergben is több ponton fogadják a szervezők.
Tovább

Baden-Württemberg járványügyi intézkedései

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében Baden-Württemberg Szociális és Integrációs minisztériuma új szabályokat léptetett életbe. Az alábbiakban összefoglaltuk a lakosságra vonatkozó óvintézkedéseket, melyek betartása kötelező.
Tovább