Hírek

Konzuli testület munkareggelije a német jegybank baden-württembergi képviseletének vezetőivel

Dr. Izsák András főkonzul úr munkareggelivel egybekötött kerekasztal-beszélgetésen vett részt a baden-württembergi konzuli képviseletek vezetőivel a német jegybank tartományi képviseletének meghívására.
Tovább

Baden-Württemberg kormányának újévi fogadása Baden-Badenben

A 2023. január 20-án Baden-Badenben tartott ünnepi eseményen hazánkat a konzuli testület tagjaként Dr. Izsák András főkonzul képviselte.
Tovább

Felhívás a Semmelweis International programban végzett Alumnik számára

Nemzetközi Alumni Találkozóra hívja és várja egykori diákjait a Semmelweis Egyetem 2023. április 28-30. között az intézmény nemzetközi képzésének 40. évfordulója alkalmából.
Tovább

Januar 19. - A magyarországi németek elhurcolásának emléknapja

A Főkonzulátus a stuttgarti Liszt Intézet – Magyar Kulturális Központ szervezésében 2023. január 22-én 16:00 órakor tartja ünnepi megemlékezését, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Tovább

Megjelent a stuttgarti Liszt Intézet negyedéves programfüzete

2023 a kerek évfordulók éve. 200 éves a magyar Himnusz, 200 éve született Petőfi Sándor és Madách Imre, és számos magyar művész most ünnepli kerek évfordulóját. A stuttgarti Liszt Intézet ebben a negyedévben is színes programcsomaggal várja a látogatókat. A programfüzet a képre kattintva letölthető.
Tovább