Hírek

Közös tisztelgés a Hősök előtt – Pforzheimban is

Koszorúzással egybekötött megemlékezés a pforzheim-büchenbronni 56-os emlékműnél
Tovább

Magyar részvétel a Start-up BW Summiton

Szakavatott fintech-szakértők találkoztak szeptember 30-án a magyar főkonzulátus által kezdeményezett Start-up BW Summiton. Az esemény a fintech vállalatok közötti szakmai eszmecserét szolgálta, és új utakat nyitott a résztvevők számára a lehetséges szinergiák felé, ezzel is elősegítve a két ország közötti párbeszédet.
Tovább

Naprakész konzuli és utazási információk a Konzinfo Utazom mobil applikáción

Szeptember közepe óta elérhető a Konzuli Szolgálat megújult Konzinfo Utazom mobil applikációja. A mobil alkalmazás a magyar állampolgárok biztonságos és felelős utazását segíti naprakész konzuli és utazási információkkal. Az applikáció előnyeit és működését egy animációs kisfilm mutatja be.
Tovább

Meghívó Fintech rendezvényre

A stuttgarti Start-Up BW-Summit társeseményeként Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa szakmai rendezvényt tart a Fintech témakörében 2022. szeptember 30-án.
Tovább

Kerek évfordulóhoz érkezett Wertheim és Csobánka testvérvárosi kapcsolata

A harminc évvel ezelőtt aláírt közös szándéknyilatkozatra emlékezve, valamint a partnerkapcsolatról szóló egyezmény megerősítése céljából Wertheim polgármestere fogadást adott a wertheimi Városházán. Az eseményen Dr. Izsák András főkonzul is részt vett.
Tovább